Aktuelno

RODA JLS, Vojvodina – Konstantin, 75:82

RODA JLS, Vojvodina – Konstantin, 75:82

Iznenađenje u Spensu. Kao da je domaći tim izašao na parket sa devizom „lako ćemo“ i to mu se osvetilo. Vojvodina je loše ušla u meč i Konstantin je poveo 12:0. Ispostaviće se da je ostatak meča prošao u neuspešnoj jurnjavi Vojvodine da nadoknadi zaostatak. Kada god bi se domaći tim primakao na nekoliko poena zaostatka, kao po pravilu usledila bi serija grešaka izabranika Aleksandra Gaka i odgovor gostiju. Konstantin je gotovo sve vreme bio u vođstvi, a Vojvodina je samo pri kraju treće četvrtine uspela da izjednači (49:49).
Najviše muka domaćima zadavao je Strahinja Ćurčić, koji je upravo iz Novog Sada stigao u Niš.
Aleksandar Gak, Potpuno zaslužena pobeda gostiju. Iako smo nastupili u skraćenom rosteru zbog povreda i drugih okolnosti, to nije opravnjanje. Slabo smo ušli u meč, išli iz greške u grešku, uhvatila nas je nervoza i nismo uspeli sve to da prevaziđemo.
Mateja Mulabdić, Sami smo krivi zbog ovog neuspeha. Lope smo počeli i posle toga nikako nismo uspevali da se vratimo. Nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Nadam se da ćemo supeti da se iskpupimo u nekom od narednih mečeva.

More in Aktuelno