Aktuelno

RODA JLS, Užice – Dynamic VIP PAY, 59:61

RODA JLS, Užice – Dynamic VIP PAY, 59:61

U prvoj četvrtini viđena je furiozna igra gostiju koji su svaku grešku domaćina kaznili. Dobro trčanje i protok lopte donose im +7. Ipak, dobrom igrom u odbrani, juniori Užica uspevaju da se konsoliduju, čak i da povedu u drugoj četvrtini. Ipak, ofanzivni skok je držao goste u igri, pa se na poluvreme otišlo u egalu. Drugo poluvreme donelo nam je dosta uzbuđenja. Oba tima su igrala čvrste odbrane, a sve do polovine četvrte četvrtine nijedan tim nije uspeo da povede više od 2 razlike. U poslednjoj četrvtini, juniori Dinamika dobrom igrom u napadu uspevaju da odu na +9. Međutim, Užičani prave seriju 10:0 i uspevaju da povedu na minut pre kraja. Ipak, u odlučujućem napadu, Uroš Velimirović uspeva da obezbedi još jedan ofanzivni skok i da poentira iz njega, donevši tako prednost svojoj ekipi. Uspeli su gosti iz Beograda da se odbrane u zadnjem napadu, odnevši iz Užica, na kraju, zasluženu pobedu.
Dušan Janković, Napravili smo previše grešaka za jednu ovakvu utakmicu. Ne mogu da budem nezadovoljan zalaganjem svoje ekipe, ali da bismo pobedili ovako kvalitetnog protivnika, moramo igrati sa više koncentracije. Čestitke gostima na sjajnoj utakmici i pobedi.
Nikola Arežina, Na početku utakmice bili smo u kontraritmu, ali smo se brzo stabilizovali i krenuli da igramo svoju igru. Međutim, našim lošim odlukama nismo mogli da se odvojimo na osetniju razliku, gosti su to iskoristili i uspeli da pobede utakmicu. Smatram da nas je najviše koštao loš defanzivni skok.
Milan Josić, Izuzetna utakmica u izuzetnom ambijentu. Dugo vremena radim u košarci i ne pamtim ovakvu atmosferu na juniorskoj utakmici. Sve čestitke publici, domaćinu na fer igri, ali i mojim igračima na pobedi.
Aleksa Vlajić, Jedno sasvim novo iskustvo za nas, srećni smo da smo uspeli da pobedimo ovakvog protivnika u ovakvoj atmosferi.

More in Aktuelno