Aktuelno

RODA JLS, Užice – Crvena zvezda

RODA JLS, Užice – Crvena zvezda

Utakmica bez rezultatskog značaja za obe ekipe pred punom halom u Krčagovu donela je pregršt lepih poteza i atraktivne košarke. Domaćini su bolje otvorili meč, vodili i 11 razlike, međutim Crvena Zvezda nije paničila i koristila je svaku grešku protivnika da smanji razliku. Trojkom Erića uz zvuk sirene za kraj poluvremena, poveli su prvi put na utakmici. Nastavili su u istom ritmu drugo poluvreme, gde su se mini serijom 6:0 odlepili na plus 8 i tu prednost su održavali do kraja utakmice. Najbolji u gostujućoj ekipi bio je Andrej Kostić, a kod domaćih bekovski tandem Aćimović i Brković.
Dušan Janković, Sjajna košarka, fantastična atmosfera u Hali, bilo je uživanje biti deo ovog događaja. Zvezda je iskusnija ekipa od nas i mislim da je tu napravljena prevaga, ipak, jako sam zadovoljan pristupom mojih momaka. Došli smo da se nadigravamo i borimo, to je sve što sam od njih i tražio.
Aćimović Nikola, Igrali smo dobro većinu utakmice, na kraju su pogodili neke teške šuteve, ali svakako zaslužena pobeda gostiju na čemu im čestitam. Zahvalio bih se publici koja nas je bodrila cele sezone, davala nam vetar u leđa. Mislim da smo u prvoj sezoni u ovoj ligi pokazali dobru igru, borbenost i da bez obzira na konačan plasman možemo biti ponosni na ono što smo uradili.
Branko Jorović, Utakmica bez rezultatskog značaja za obe ekipe, ali sa strane moje ekipe sa imperativom pre svega u odnosu prema igri i prema zadacima. U tom delu nisam zadovoljan jer nismo imali koncentracije u prvom delu utakmice, pre svega u odbrani. U drugom delu smo uhvatili ritam naše igre i defanzivno i ofanzivno, što je bilo dovoljno da rezultatski privedemo utakmicu u našu korist.
Andrej Kostić, Nismo počeli utakmicu onako kako smo hteli, pristup nam nije bio dobar, pre svega u odbrani. Uhvatili smo ritam naše igre u drugom poluvremenu što je bilo dovoljno za pobedu.

More in Aktuelno