Aktuelno

RODA JLS, Užice – BKK Radnički, 55:63

RODA JLS, Užice – BKK Radnički, 55:63

Prvo poluvreme igralo se koš za koš, gde nijedna ekipa nije uspela da se odlepi na veću razliku. Užičani na poluvreme odlaze sa prednošću od +3. U trećoj četvrtini, ekipe nastavljaju u istom ritmu, gde domaći tim pokušava da se odlepi, međutim gosti uspevaju da uvek nađu odgovor, i završavaju četvrtinu sa minusom od 5 razlike. U poslednjoj četvrtini, Radnički počinje da igra jaku odbranu, na šta Užičani ne uspevaju da se priviknu. Fantastični Lazar Stojković sa tri blokade zatvara prilaze košu, a u isto vreme na drugoj strani donosi bitne poene za svoju ekipu da preokrene rezultat. Od ovoga, domaći ne uspevaju da se oporave, i sa par loših rešenja u napadu, olakšavaju posao gostima, koji dolaze do pobede.
Dušan Janković, Dok smo se pridržavali dogovora, imali smo aktivan rezultat i držali sve u svojim rukama. Nažalost, u četvrtoj četvrtini na terenu se nisu radile stvari koje su nam do tada donele prednost, što se uz sjajnu igru Stojkovića poklopilo da gosti zasluženo pobede, na čemu im čestitam.
Vuk Luković, Vodili smo 30 minuta protiv odlične ekipe Radničkog, mećutim u četvrtoj četvrtini desio se pad koncentracije, a u prilog tome govori i to da smo postigli samo 4 poena. Čestitam momcima iz protivničke ekipe i želim im puno sreće na završnom turniru.
Nikola Nikolić, Očekivali smo tešku utakmicu protiv ekipe iz Užica i došli smo spremni za čitavih 40 minuta igre. U četvrtoj četvrtini smo uspeli da nadoknadimo minus i ostvarimo važnu pobedu za nas.
Stojković Lazar, Čestitam ekipi Užica na sjajnom meču. Krenuli smo slabije sa lošijom energijom, ali drugo poluvreme smo se digli i odigrali sjajnu odbranu, što nas je dovelo do pobede.

More in Aktuelno