Aktuelno

RODA JLS, Star – Partizan NIS, 105:76

RODA JLS, Star – Partizan NIS, 105:76

U Novom Sadu odigran je susret 14. kola Roda juniorske lige Srbije između ekipa Stara i Partizana. Pobedu rezultatom 105:76 odnosi domaća ekipa koja do toga došla pre svega timskom igrom. Ekipa Stara odličnom igrom u tranziciji odlazi na 11 poena prednosti na kraju prvog poluvremena. U trećoj četvrtini ekipa Stara je pojačala svoju agresivnost u odbrani i iz toga došla do mnogo lakih poena što se i odrazilo na rezultat treće četvrtine 34:16.Vredi istaći podatak da je domaća ekipa imala čak 27 asistencija na ovoj utakmici.Od pojedinaca u ekipi Stara najviše se istakao Vuk Kovijanić koji je postigao 22 poena i imao 5 asistencija, pratili su ga Bulović sa 17 i Čičić sa 16 poena.Kod gostiju najviše se istakao Tahmaz sa 13 poena.
Mile Medaković, Čestitam ekipi Partizana na korektnoj igri i mojim igračima na pobedi. Pokazali smo energiju i borbenost i sve vreme smo bili skoncentrisani na utakmicu.
Vuk Kovijanić, Čestitam ekipi Partizana na fer i korektnoj igri i čestitam svojim igračima na velikoj borbi i pobedi.
Jovičić Đorđe, Zaslužena pobeda Stara od prvog min do poslednjeg prikazali čvrstinu na koju nismo mogli da odgovorimo. Razočan sam odnosom mojih igrača prema utakmici.
Efe Tahmaz, Čestitam ekipa Stara, pokazali su veću želju i zasluženo pobedili.

More in Aktuelno