Aktuelno

RODA JLS, Star – Mega Soccerb, 63:87

RODA JLS, Star – Mega Soccerb, 63:87

Utakmica 4 kola Roda Juniorske Lige Srbije između domaćina ekipe STAR-a iz Novog Sada i gostujuće ekipe MEGE SOKERB iz Beograda, od samog početka meča gostujuća ekipa Mege je krenula silovito i dobila prvu četvrtinu rezultatom 12/25. U drugoj četvrtini domaća ekipa Stara povezuje svoje redove i dobija ovu četvrtinu 24/23 i smanjuje prednost gostiju. U trećoj četvrtini ekipa Mege pokazuje bolju igru i dobija ovu četvrtinu rezultatom 11/20 u četvrtoj četvrtini takođe bolja igra Mege , krajni rezultat utakmice 63:87 za gostujuću ekipu Mege. Od pojedinaca na meču istakao se igrač utakmice Nikola Jović iz Mege koji je postigao 17 poena i 12 skokova i u domaćoj ekipi Stara Vukašin Bodiroža koji je postigao 12 poena i imao 7 skokova.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Mege na zasluženoj pobedi. Nemam šta da zamerim mojim igračima, dali smo svoj maksimum u ovom trenutku. Okrećemo se narednom meču koji je jako bitan za nas, protiv Sloge u Kraljevu. Ekipi Mege puno sreće u daljem takmičenju.
Vukašin Bodiroža, Čestitam protivničkoj ekipi. Ušli smo dobro u utakmicu i borili smo se, krajem prve četvrtine ušli smo u njihov ritam igre i krenuli da gubimo. Ekipa Mege je držala razliku tokom cele utakmice i povećavala je u toku treće četvrtine. Čestitam im na zasuženoj pobedi.
Dragoljub Avramović, Čestitam domaćinu na fer igri, mojim momcima na pobedi.
Nikola Jović, Pre svega čestitao bih ekipi Stara na dobroj igri, takođe čestitam svojim saigračima na zasluženoj pobedi. Od početka do kraja smo bili skocentrisani i čvrsti u odbrani i mislim da nam je to donelo pobedu. Nastavljamo da se spremamo za naredne utakmice.

More in Aktuelno