Aktuelno

RODA JLS, Star – Mega Mozzart, 82:91

RODA JLS, Star – Mega Mozzart, 82:91

U okviru 14. kola Roda juniorske lige Srbije snage su odmerili ekipa Stara iz Novog Sada i ekipa Mega Mocart iz Beograda. Pobedu odnosi gostojuća ekipa rezulttom 82:91.U prvoj četvrtini posle boljeg otvaranja domaćaina, ekipa Mege uspeva da se vrati i primakne na poen zaostaka na kraju prve četvrtine.U drugoj četvrtini se vodi izjednačena borba sa velikim brojem poena i tada gosti odlaze na odmor sa 2 poena prednosti.U trećoj četvrtini gosti su mnogo bolje bili angažovani u odbrani i iskoristili su svoju visinsku prednost, tako da na kraju treće četvrtine razlika iznosi 11 poena prednosti u korist gostiju.U poslednjoj deonici ekipa Stara je u par navrata preko odličnog Aleksića prišla na 2 poseda zaostatka, ali igrači Mege nisu dozvolili preokret. Najbolji pojedinac kod domaćih bio je Uroš Alksić sa 17 poena i 14 skokova, pratio ga je i Vuk Kovijanić sa 18 peona. Kod gostiju najefikasniji je bio Mušicki sa 14 i Jonović sa 13 poena.
Mile Medaković, Ekipa Mege je zasluženo pobedila, mislim da smo opet odigrali brzopleto u napadu, ali nisam nezadovoljan odigranom utakmicom.Borili smo se i dali smo svoj maksimum u ovom momentu posle silnih povreda i virusa.
Uroš Aleksić, Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri.Utakmica je bila dobra i većinom u egalu, napravili smo neke propuste u odbrani, oni su to iskoristili i zasluženo pobedili,
Dragoljub Avramović, Čestitam ekipi Stara na fer i korektnoj igri i na gostoprimstvu.Mislim da rezultat pokazije realnu sliku na terenu.
Ahmet Jonović, Čestitao bih ekipi Stara na fer i korektnoj igri i mojim momcima na pobedi.

More in Aktuelno