Aktuelno

RODA JLS, Star – Konstantin, 93:67

RODA JLS, Star – Konstantin, 93:67

Ekipa Stara dobija prvu četvrtinu rezultatom 20:12, Ekipa Konstantina u drugoj četvrtini uspeva da smanji rezultat i dobija ovu četvrtinu rezultatom 16:21. Posle pauze domaća ekipa Stara agresivnom odbranom i velikim brojem kontra napada pravi veću razliku i dobija treću četvrtinu 38:21. takođe i četvrtu četvrtinu dobija ekipa Stara rezultatom 19:13. Od pojedinaca na meču najbolji je bio Vuk Vasić 30. poena igrač Konstantina koji je ujedno bio i igrač utakmice a u domaćoj ekipi Stara najbolji su bili Mateja Mulabdić 17. poena i Aleksandar Nikolić 20. poena
Aleksandar Komnenić, Čestitam mojim igračima na pobedi i ispoštovanim zadacima, okrećemo se sledećoj utakmici a ekipi Konstantina čestitam na fer i korektnoj igri.
Mateja Mulabdić, Ušli smo u utakmicu manje koncetrisano što se odrazilo na rezultat u tom delu igre, posle poluvremena smo poslušali dogovor iz svlačioniceni zasluženo pobedili. Čestitam mojim saigračima na pobedi i ekipi Konstantina na fer i korektnoj igri.
Milan Tubić, Čestitam ekipi Stara na odlično pripremljenoj utakmici, koja je verovatno odlučivala u ulazak u F8, mi smo imali određenih poteškoća u klubu u vidu trenanžnih aktivnosti što se odrazilo na igru.
Vuk Vasić, Čestitam ekipi Stara na pobedi i zasluženo su prošli dalje, presudio je skok ekipe Stara i naše ne igranje u odbrani.

[envira-gallery id="21091"]

More in Aktuelno