Aktuelno

RODA JLS, Star – Konstantin. 104:80

RODA JLS, Star – Konstantin. 104:80

U prvoj četvrtini se vodi izjednačena borba gde ekipa Stara odlazi na odmor sa blagom prednošću 26:25.U drugoj četvrtini ekipa Stara pojačava odbranu i dobrim šutem za tri poena pravi seriju 16:2 i dobija ovu četvrtinu rezultatom 32:17.Drugo poluvreme takođe pripada ekipi Stara koja pre svega preko raspoloženog Kovijanića dolazi do poena i mirno privodi utakmicu kraju u svoju korist rezultatom 104:80.Najbolji pojedinac na ovom meču bio je Vuk Kovijanić koji je upisao 28 poena uz čak 13 asistencija i imao indeks korisnosti 54. Pored pomenutog Kovijanića u ekipi Stara su se istakao i Dušan Čičić sa 17 poena.U ekipi Konstantina najbolji su bili Luka Drašković sa 17 poena i Strahinja Ćurčić sa 15.
Mile Medaković, Čestitam ekipi Konstantina na borbrnosti i mojim momcima na pobedi. Večeras smo ispunili dogovor iz svlačionice, uspeli smo da zaustavimo šut Konstantina i iskontrolišemo skok i to je dovelo do pobede. Okrećemo se sledećoj utakmici i nadamo se dobroj igri.
Vuk Kovijanić, Čestitam protivničkoj ekipi na borbi, mi smo imali jako veliku želju za pobedom i jako smo dobro igrali odbranu, što se na kraju isplatilo.Okrećemo se sledećem kolu i novosadskom derbiju protiv ekipe Vojvodine.
Tubić Milan, Čestitam ekipi Stara na pobedi i na dobro odigrnoj utakmici.Okrećemo se sledećem kolu i nadamo se prvoj pobedi.
Strahinja Ćurčić, Sve čestitke ekipi Stara na pobedi.Nismo uspeli da zaustavimo njihovog najboljeg igrača i to je rezultiralo porazom u ovoj utakmici.

More in Aktuelno