Aktuelno

RODA JLS, Spartak Office Shoes – Konstantin, 104:71

RODA JLS, Spartak Office Shoes – Konstantin, 104:71

Juniori Spartaka zabeležili su prvu pobedu u okviru juniorske lige Srbije. Prelomni trenuci susreta dogodili su se krajem druge deonice kada su serijom trojki (Mandić dve i Kojić jednu) i zakucavanjem Šarenca te poenima Burde napravili seriju od 13:0 i tako stekli nedostižnu prednost za goste iz Niša.
ZORAN VRANEŠ, U prvom poluvremenu pod košem su dominirali Šarenac (17 poena) i Kojić (12), a u nastavku su palicu preuzeli pre svih Dušan Čičić, zatim Janković, Radojčić, Ključik. Pogodili smo 12 trojki, a čak sedmorici košarkaša je to pošlo za rukom. Izuzetno sam zadovoljan kako smo izneli utakmicu.
Šarenac Marko, Veoma sam zadovoljan i pre svega srećan, što smo nakon izgubljene utakmice 1.kola, ubedljivo pobedili protiv ekipe Konstantin iz Niša. Voleo bih da se zahvalim protivničkoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Tubić Milan, Čestitam Spartaku na apsoluto zasluženoj pobedi, možda je razlika na kraju bila prevelika ali mi danas i nismo zaslužili da razlika bude manja, na žalost. Želim Spartaku sve najbolje u nastavku prvenstva i da nastave sa tako dobrom igrom.

More in Aktuelno