Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Star, 78:64

RODA JLS, Smederevo 1953 – Star, 78:64

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“SMEDEREVO 1953“ pružila odličnu partiju i zasluženo pobedila ekipu STARA.
Ivan Mijatović, Posle dugo vremena ostvarili smo drugu pobedu,prvu na domaćem terenu.Čestitam mojim momcima na izvanrednoj borbi u kojoj su pružili svoj maksimum.Mislim da je danas presudila ogromna želja i borbenost,naročito posle pauze kada smo ispoštovali dogovor iz svlačionice i teću deonicu odigrali na vrhunskom nivou.
Nemanja Nikolić, Posle prve pobede kod kuće osećaj je fenomenalan.Čestitao bih gostima na fer i korektnoj igri, a mojim saigračima na izvanrednom izdanju i velikom preokretu.Presudila je odlična odbrana u nastavku meča,iz koje je došla uspešna realizacija.Ovo je veliki podstrek za naredne susrete.
Aleksandar Komnenić, Čestitam ekipi Smederevo 1953 na zasluženoj pobedi i želim im puno uspeha u nastavku sezone.Imali smo neshvatljiv pad u trećoj četvrtini,kada smo primili 23 poena,a postigli samo 8 uz 6 izgubljenih lopti.Nismo odgovorili na ljihov presing i mislim da je to ključ našeg poraza.
Igor Slijepčević , Prvo poluvreme smo odigrali dobro i ispoštovali upustva trenera.Neshvatljiv pad imali smo u poslednje 2 četvrtine što je domaćin znalački iskoristio, i stigao do uspeha na kojem mu čestitam.

[envira-gallery id="20540"]

More in Aktuelno