Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Partizan NIS, 77:98

RODA JLS, Smederevo 1953 – Partizan NIS, 77:98

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“PARTIZAN NIS“ opravdala ulogu favorita i zasluženo slavila.
Ivan Mijatović, Po poziciji na tabeli i renomeu kluba,očekivani ishod ovog po svemu lepog susreta za gledanje.Dobro smo odigrali treću,a sasvim solidno prvu i poslednju četvrtinu.Praktično je presudila druga deonicakada sam odmorio Milutinovića i tada su gosti napravili veliku razliku.Naši promašeni ziceri i dosta izgubljenih lopti uz malu rotaciju,presudili su da gosti ubesljivo slavili i ja im na tome čestitam.
Nemanja Nikolić, Partizan je potvrdio da je u ovom trenutku kvalitetniji rival i na kraju ostvario zasluženu pobedu.Gosti su delovali brže i efikasnije,imali su i više kontri,dok smo mi naročito pali u drugom periodu.Okrećemo se narednom meču gde ćemo pokušati da popravimo utisak.
Milivoje Lazić, Posle nekoliko nedelja pauze,zbog povrede i bolesti igrača,polako hvatamo ritam.Rezultat nam je omogućio da svi dobiju šansu i oni su je iskoristili.Imali smo nekih otvorenih šuteva i promašaja lakih situacija, a raduje to da su igrači delili lopte i nisu bili sebični.U drugoj deonici smo odigrali jaču i čvršću odbranu,pa smo probali i neke druge varijacije.Hvala smederevcima na odličnom gostoprimstvu.
Marko Vukčević, Čestitam protivniku na fer i korektnoj borbi,a mojim momcima na dobro odigranoj utakmici.Imali smo dobru odbranu,bili smo uspešnijiu na padu,a presudilo je i naše požrtvovanje.

More in Aktuelno