Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Mega Soccerb, 63:103

RODA JLS, Smederevo 1953 – Mega Soccerb, 63:103

Odigrana je fer i korektna utakmica u kojoj je domaća ekipa bolje otvorila meč i dobila prvu četvrtinu minimalnim rezultatom.Nakon toga kvalitet gostujuće ekipe dolazi do izražaja i rutinski privode utakmicu kraju.Najbolji igrač utakmice je igrač Mege broj 5. Jović Nikola
Ivan Mijatović, Dok smo imali snage i držali se u igri ,a naročito u prvoj četvrtini pokazali smo da i mi vredimo.Kasnije je do izražaja došao kvalitet Mege ,koja ima jednu od najboljih škola u zemlji.Za nas je veliki uspeh plasman u ovu ligu,a trudićemo se da u narednim mečevima svoju kožu što skuplje prodamo.Sledi nam gostovanjeu kraljevu gde ćemo pokušati da ostvarimo prvu pobedu.
Aleksandar Milutinović, Čestitam megi na zasluženoj pobedi,a mojim saigračima na prikazanoj igri,naročito u prvom poluvremenu.Bilo je evidentnoda je na njihovoj strani kvalitet,skok i visina i to je presudilo.Zadovoljan sam svojom igrom,mada može to još mnogo bolje.
Pomoćni trener Petar Radonjić, Čestitao bih svojim igračima na visokoj i ubedljivoj pobedi.U prvom poluvremenusmo imali greške u odbrani ,što je domaćin znalački iskoristio i poentirao.Sve smo to ispravili u nastavku,gde smo izgledali znatno moćnije i zasluženo slavili.zahvalio bih se Smederevcima na ukazanom gostoprimstvu i poželeo i poželeo im puno uspeha u nastavku sezone.
Nikola Jović, Počelo je loše po nas,jer nas je domaćin iznenadio brzom i efikasnom igrom.U nastavku smo imali više snage i želje ,što je rezultiralo ubedljivom pobedom.Zadovoljan sam svojom igrom,a domaćinu bih čestitao na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno