Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Dynamic VIP PAY, 62:98

RODA JLS, Smederevo 1953 – Dynamic VIP PAY, 62:98

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“SMEDEREVO 1953“ pružila slab otpor kvalitetnijoj ekipi KK“DINAMIC VIP PAY“, koja je odnela potpuno zasluženu pobedu.
Ivan Mijatović, Ponavlja se priča da kada igramo protiv najboljih ekipa u ligi,rival dominira u skoku.Zbog toga se i javlja problem kada treba da zagradimo koš,a nismo u mogućnosti da tečnije odigramo i napad.Ako je za utehu imali smo dobar početak,a uspeli smo i treću četvrtinu da rešimo u našu korist.Mislim da smo,s obzirom na jačinu rivala,odigrali solidno uz čestitke gostima na zasluženom uspehu.
Luka Radenković, Čestitao bih mojim saigračima na ispoljenoj borbenosti,što nije bilo dovoljno da iznenadimo favorita.U našoj igri bilo je i dobrih trenutaka ,mada su oni imali visinu i skok gde su dominirali.Svaka čast Dinamiku na prikazanoj igri i zasluženoj pobedi.
Saša Nikitović, Bio je ovo naš prvi susret posle pet propuštenih kola,zbog korona virusa.Dominirali smo u skoku i visini,a za razliku od domaćina imali smo i neuporedivo bolju realizaciju.Zahvalio bih se domaćinu na ukazanom gostoprimstvu uz čestitke na ispoljenom htenju i zalaganju.
Jovan Ristić, Čestitam ekipi Smedereva 1953 na fer i korektnoj utakmici u kojoj smo ostvarili ubedljivu pobedu.Imali smo znatno jaču odbranu i neuporedivo više kontri što je na kraju uz jaču klupu i presudilo.

More in Aktuelno