Aktuelno

RODA JLS, Smederevo 1953 – Actavis Academy, 68:92

RODA JLS, Smederevo 1953 – Actavis Academy, 68:92

Odigrana je fer i korektna utakmica u pravoj sportskoj atmosferi,u kojoj je ekipa KK“ACTAVIS ACADEMY “ pružila odličnu partiju i više nego zasluženo domaću pobedila ekipu .
Ivan Mijatović, Za razliku od utakmice u Leskovcu gde smo bili ravnopravni,danas nismo ličili na sebe.Možda je ovo iznenađujući rezultat za one koji nisu gledali meč,ali je veća želja i dobar procenat šuta apsolutno bio na strani gostiju.
Dušan Kučinar, Neverovatno smo loše odigrali odbranu,a ništa bolje nije bilo ni u napadu.Protivnik je to znalački iskoristio i praktično kažnjavao svaku našu grešku .Čestitke gostima na zasluženoj pobedi,a nama preostaje da popravimo utisak u preostala dva meča.
Milan Petrović, Čestitao bih najpre domaćinu na fer i korektnoj igri,a takođe i na ukazanom gostoprimstvu.Nama je ovo treća utakmica u prethodna 4 dana,pa zbog toga svi moji momci zaslužuju pohvale.uz dobro trčanje pokazali su i karakter,a drago mi je što će ista ekipa igrati i sledeće sezone.
Predrag Stojanović, Ovih dana imali smo baš dosta utakmica,ali se to nije osetilo u našoj igri.Odigrali smo odličnu utakmicu sa čvrstom odbranom i energijom u trčanju za ubedljiv trijumf.

[envira-gallery id="21160"]

More in Aktuelno