Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Mladost Veternik Odeon Basket, 102:109

RODA JLS, Sloga – Mladost Veternik Odeon Basket, 102:109

Juniori Sloge na utakmici sa ekipom Mladost Veternik predstavili su se u sasvim drugom svetlu. Borbenost I želja za pobedom krasila je domaću ekipu I prava sportska sreća okrenula im je ledja u finišu utakmice kada su prokockali pobedu. U produžecima gosti su bili sigurni I iskoristili psihološki pritisak koji je imala domaća ekipa zbog ispuštene pobede I nastavak rešili u svoju korist I time ostvarili pobedu. Sve čestitke mladim igračima obe ekipe na zalaganju I želji za pobedom.
Zoran Milovanović, Čestitke gostujućoj a i mojoj ekipi na prikazanoj igri i želji za pobedom. Imali smo zavidan nivo borbenosti u drugom poluvremenu što je rezultiralo i boljim skorom. Nismo imali sportske sreće u zadnjim sekundama utakmice pa smo u produžetku poraženi.
Petar Vujović, Utakmica odlična od strane obe ekipe i to u svim segmentima igre. Obe ekipe su se borile do poslednjeg sekunda igre, uz više sreće pobeda je pripala gostima u produžecima. Uzrok našeg poraza pored sreće je i nedostatak koncentracije na samom kraju utakmice. Sve čestitke gostujućoj ekipi.
Trener K.K.Mladost, Sve čestitke igračima obe ekipe na borbenosti i zalaganju. Moja ekipa se bolje snašla u produžecima i zabeležila pobedu. Domaćoj ekipi želim da u nastavku prvenstva ponovi ovakvu igru i bolji rezultati će doći.
Nikola Ćurčić, Zahvaljujem ekipi Sloge na fer I korektnoj igri u utakmici koja je imala neizvesnu završnicu u kojoj smo se mi bolje snašli I u produžecima zabeležili pobedu. Čestitke I mojim saigračima koji su uspeli svojom borbenošću da ostvare važnu pobedu.

More in Aktuelno