Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Marinos, 72:68

RODA JLS, Sloga – Marinos, 72:68

U 10 kolu Roda juniorske lige juniori Sloge zabeležili su svoju 7 pobedu znatno teže nego što se očekivalo.Trenutni položaj na tabeli ekipe Marinosa kao da je zavaravo domaće igrače koji su do pobede došli za znatno više napora.Rezultat neizvestan do samog kraja koji je za goste održavao Aleksa Cvetković (27)uz efikasnog Antunovića(18) a u ekipi Sloge standardno dobri: Valid El Hariri (23) Bogdan Savić (18)Luka Spasojević (13) I Ersan Smailović(10).Posebno ističemo fer i sportsko ponašanje igrača obe ekipe.
Sloga: Zoran Petrović, Veoma neizvesna utakmica tokom celog susreta.Počeli smo veoma loše u prvoj deonici pa smo u drugoj zaigrali znatno sigurnije a u nastavku branili minimalnu prednost.U našoj igri znatno se odražava igra nedovoljno oporavljenog Luke Spasojevića koji je pokretač igre celog tima ali je smogao snage i dao značaj doprinos našoj sedmoj pobedi.Ekipi Marinosa zahvaljujem na fer i sportskoj igri.
Sloga:Bogdan Savić, Jako loša utakmica za nas.Otvorili smo meč slabo i bez energije što se nastavilo u tom ritmu do kraja.Najbitnije je da smo pobedili i okrećemo se sledećim utakmicama.Čestitao bih igračima Marinosa na fer i korektnoj igri.
Milović Marko: Čestitam ekipi Sloge na pobedi u ravnopravnoj utakmici u kojoj su domaći igrači u drugom poluvremenu imali više koncetracije i manje ishitrenih šuteva.
Aleksa Đorđević: Najpre čestitke ekipi Sloge na pobedi u veoma neizvesnoj utakmici u koju smo uložili mnog truda pa mi je žao što smo izgubili.U stalnoj promeni rezultata Sloga se bolje snašla i sigurnijom igrom zasluženo nas pobedila.

More in Aktuelno