Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Konstantin, 96:79

RODA JLS, Sloga – Konstantin, 96:79

Susret juniora Sloge i Konstantina iz Niša odigran je u veoma lepom ambijentu koji su stvorili igrači obe ekipe svojoj korektnom i efikasnom igrom.Sloga je tokom celog susreta bila u stalnom vođstvu od 4 do 6 poena razlike koje gosti nisu uspeli da smanje do kraja susreta.U ekipi Sloge efikasnom igrom istakli su se Vukašin Spasojevi(21) i Veljko Kuvekalović (18)a u ekipu Konstantina Nikola Petrović (22) i P.Stanojević (16).
Mirko Rakić, Čestitke ekipi Konstantina na dobroj borbi i fer igri.Nezadovoljan sam odbranom mog tima.Izgledali su u pojedinom delovima utakmice nedopustivo, da posle datog koša slavimo dok protivnik otvara kontranapad.Zadatak nam je da u narednoj nedelji radimo na defanzivnoj tranziciji i nadam se da ćemo bolje izgledati u sledećoj utakmici u tom segmentu.
Veljko Kuvekalović, Čestitke gostima na fer i korektnoj igri a mojoj ekipi na zasluženoj pobedi.Ova pobeda treba da nas motiviše da u sledećoj utakmici protiv Borca iz Čačaka budemo još bolji.
Tubić Milan, Uvek je lepo igrati u košarkaškom Kraljevu u kultnoj hali sa sportskim prijateljima.Mislim da je utakmica bila interesantna za gledanje uz dosta lepih poteza od obe ekipe.Čestitam mojim igračimana na ogromnoj želji i borbenosti,a ekipi Sloge na zasluženoj pobedi. Mi smo napravili pomak u odnosu na prethodne utakmice što je i naš cilj jer polovinu tima čine kadeti tako da napredujemo iz utakmice u utakmicu kako timski tako i individualno kako košarkaški tako i ljudski.
Nikola Petrović, Čvrsta utakmica koja je mogla da ode na bili čiju stranu ali je bilo nekih perioda na utkmici gde nismo bili strpljivi što je ekipa Sloge iskoristila napravila prednost koju su čuvali do kraja utakmice na čemu im čestitam.Trudićemo se da podižemo nivo igre za naredne utakmice.

 

 

 

More in Aktuelno