Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Borac Mozzart, 75:87

RODA JLS, Sloga – Borac Mozzart, 75:87

Susreti kraljevačkih i čačanskih košarkaških ekipa uvek su derbi i očekivalo se da će domaća ekipa nastaviti svoju uspešnu seriju novom pobedom.Gosti iz Čačka prekinuli su tu seriju zasluženom pobedom i stalnim vođstvom tokom cele utakmice.Uzalud je trener Sloge pogotovu tokom prvog poluvremena pokušavao da vrati igrače u svoju prepoznatljivu igru ali su igrači to ostvarivali samo na momente što nije pomoglo da se zabeleži pobeda.
Mirko Rakić, Čestitam ekipi Borca na zasluženoj pobedi.Moja ekipa je bila neprepoznatljiva bez želje,bez timskog duha koji nas je krasio od početka takmičenja.Ovaj poraz ima smisla jedino ako izvučemo pouke i da na svakom narednom treningu i utamicama pružimo maksimum .Do kraja ima još 6 utakmica i svaka je od njih za nas finale.
Vukašin Spasojević, Čestitam ekipi Borca na zasluženoj pobedi.Nešto lošijom igrom u odbrani dozvolili smo gostima da ostvare visoku razliku,koju smo na momente smanjivali ali nismo uspeli do kraja utakmice da ostvarimo povoljan rezultat.
Pejanović Miloš, Dobro smo ušli u utakmicu pogađali otvorene šuteve što nam je dalo dodatnu energiju tokom celog susreta što je donelo našu pobedu.
Uroš Ivković, Odigrali smo dobro utakmicu pogotovu u fazi napada gde smo imali veliki broj lakih poena i sigurno je to razlog naše ubedljive pobede.

More in Aktuelno