Aktuelno

RODA JLS, Sloga – BKK Radnički, 78:72

RODA JLS, Sloga – BKK Radnički, 78:72

Košarkaši Sloge zabeležili su svoju treću pobedu u 6 kolu.U izuzetno fer i korektnoj igri obe ekipe a pogotovu sportsko ponašanje svih aktera utakmice publika je često pozdravljala zasluženim aplauzima. Sloga je u prvoj četvrtini ostvarila visoko vođstvo koje se uporni gosti na momente i ugrozili ali nisu uspeli da budu koncentrisani pa se ispostavilo da je visoko vođstvo iz prve deonice i odlučilo zasluženog pobednika.
Mirko Rakić: Zadovoljan sam igrom u napadu u većem delu susreta,ali se ponovo ponavljaju greške u odbrani ,strana pomoći u pojedinim delovima susreta nije radila kako treba.Čestitam svojoj ekipi na zasluženoj pobedi,a ekipi Radničkog želim sreću u nastavku takmičenja.
Matija Jordović: Čestitam mojoj ekipi na dobro odigranoj utakmici kao i protivniku na fer igri.Mi smo od početka ušli jako u utakmicu sa puno želje i volje pa smo na samom početku ostvarili ključnu razliku koju smo održali do kraja utakmice.Želim ekipi Radničkog puno sreće u nastavku takmičenja.
Nikola Nikolić: Utakmicu smo počeli bez koncentracije i potrebne energije i dopustili Slogi da četvrtinu završi sa 27 postignutih poena što se na kraju ispostavilo kao odlučujući faktor poraza.Uspevali smo u par navrata da zaostatak svedemo na minimum,međutim Sloga je uvek nalazila način da utakmicu drži pod kontrolom i na kraju zasluženo slavila.Utisak nam je takođe sjajno gostoprimstvo ekipe iz Kraljeva,kao i publika koja je došla da isprati utakmicu.
Kosta Grubor: Ušli smo malo sporije u meč sa manjkom koncentracije,što je ekipa Sloge iskoristila u prvoj četvrtini.Uspeli smo da se stabilizujemo i na poluvreme otišli sa 5 poena nedostatka.U nastavku smo imali par naleta koje je ekipa Sloge svaki put odbila.Nismo imali dovoljno koncetracije da preokrenemo rezultat u našu korist.Čestitke domaćinu,bilo je zadovoljstvo igrati u pravoj košarkaškoj atmosferi.

More in Aktuelno