Aktuelno

RODA JLS, Sloga – Beko, 72:87

RODA JLS, Sloga – Beko, 72:87

I u šestom kolu juniorske roda lige ekipa Sloge nije uspela da zabeleži pobedu. Gosti iz Beograda znalački su koristili sve greške domaćina I efikasnim napadom stvarali razliku koja je na poluvremenu iznosila vrednih 9 poena. Pripretila je Sloga u trećoj deonici koju je dobila sa 21:17 ali je to bilo sve jer su gosti I u četvrtom nastavku bili ubedljivi sa 24:14 I zabeležili još jednu pobedu. Ekipi Sloge preostaje da u nastavku prvenstva poboljša kolektivnu igru I da strpljivo igrom zabeleži bolje rezultate.
Zoran Milovanović, Čestitam ekipi Beka zasluženu pobedu. Bila je ovo utakmica dve ekipe sličnog kvaliteta tako da je broj izgubljenih lopti i mogućnost drugog napada posle skoka definisao krajnji rezultat u korist gostujuće ekipe. Sve najbolje u nastavku prvestva ekipi Beka a nama ostaje da ispravljamo greške koje stalno ponavljamo.
Sloga: Petar Vujović,
Čestitam ekipi gostiju na korektnoj igri tokom čitavih četrdeset minuta. Imali smo kontrolu igre u prve tri četvrtine ali smo istu izgubili u poslednjoj deonici. Trudićemo se da zaboravimo na ovaj poraz i okrećemo se sledećoj utakmici u Beogradu.
Vasilije Budimić, Solidna utakmica. Čestitke ekipi Sloge na fer i sportskoj utakmici i želim im puno sreće u nastavku.
Radovan Vidović, Sve čestitke ekipi Sloge na fer I korektnoj igri a mojoj ekipi na pobedi. Uspeli smo da kontrolišemo rezultat tokom celog susreta osim treće četvrtine kada je domaća ekipa zaigrala efikasnije ali smo I u četvrtom nastavku bili efikasni I zasluženo pobedili.

More in Aktuelno