Aktuelno

RODA JLS, Sloboda NS – Sloboda, 66:73

RODA JLS, Sloboda NS – Sloboda, 66:73

Ekipa Slobode iz Užica je imala vođstvo od samog starta. Sloboda NS je pokušala da preokrene u četvrtoj ali je uspela da smanji razliku na -6. Božić i Poznanović su odigrali sjajno i utakmicu završili sa 21 i 20 poena. Na drugoj strani se istakao Banjac Uroš sa 21.
Nikola Dulejan, Čestitam ekipi Slobode na pobedi. Ušli su u utakmicu sa mnogo većom željom i koncentracijom. Pokušali smo posle da se vratimo ali 14 izgubljenih lopti u prvom poluvremenu je bilo previše.
Banjac Uroš, Čestitam ekipi Slobode na pobedi. Mislim da smo mi odigrali najlošiju utakmicu ove sezone. Okrećemo se sledećem protivniku i nadam se da ćemo se iskupiti za ovaj poraz.
Mićević Nikola, Čestitke ekipi Novog Sada na stvarno odličnoj utakmici. Što se tiče moje ekipie pre svega čestitao bi na pobedi i nama se opet dešava da igramo fantastično 3 četvrtine i opet damo šansu protivniku.Moramo na tome da radimo.
Poznanović Martin, Čestitao bih ekipi Slobode NS na fer i korektnoj igri. Vodili smo celu utakmicu , igrali timski kao što smo se dogovorili u svlačionici i što je najvažnije, pobedili.

More in Aktuelno