Aktuelno

RODA JLS, Sloboda – Novi Pazar, 109:106

RODA JLS, Sloboda – Novi Pazar, 109:106

Na utakmici 9.kola ekipa Slobode uspela je da savlada vrlo dobru ekipu OKK Novi Pazar u hali Veliki park pred oko 100 gledalaca. . Utakmica je u prvom poluvremenu bila izjednačena kao i u drugom poluvremenu. U uzbudljivim produžetcima ekipe Sloboda je pokazala bolju igru i slavila na kraju, mada da su gosti odneli bodove ne bi bilo nepravedno. U ekipi Slobode najbolji pojedinci bili su Matić i Đurić dok su se u ekipi Novog Pazara istakli Kulundžić I Erbej.
Vladimir Marić, Posle teške i neizvesne utakmice uspeli smo da smognemo snage i trijumfujemo. Čestitam ekipi NOVOG PAZARA na odličnoj igri i želim im uspeha u daljim utakmicama
Čedomir Matić, Pokazali smo da imamo kvalitet da se ravnopravno nosimo sa svim ekipama u ligi. Odigrali smo dobru ukamicu u svim segmentima igre. Izvojevali smo tešku pobedu. Čestitam igračima NOVOG PAZARA na dobroj igri.
Ratković Momir, Veoma teška i napeta utakmica u kojoj je domaćin na kraju pobedo.Mi smo odigrali dobru utakmicu ali je usledio pad koncetracije u produžetcima. Čestitam domaćinu, a mi se okrećemo narednim utakmicama.
Luka Kulundžić, Dobro smo otvorili utakmicu i igrali odlično do kraja. U preodužetcima je nastupio pad koncetracije što su domaććini iskoristili I slavili. Čestitam ekipi Slobode na pobedi.

 

More in Aktuelno