Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda NS, 109:61

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda NS, 109:61

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Vukotić Ivica, Čestitam mojim mocima na fantastičnoj utakmici. Pametna igra u napadu gde smo sveli greške i izgubljene lopte na minimum, požrtvovana igra u odbrani koja nam je omogućila lagane poene u kontri i uspeli smo da od poluvremena igramo mirne glave bez rezultatske neizvesnosti i uživamo u igri. Zbog toga sui neki igrači koji manje igraju dobili priliku da pokažu šta znaju i odigraju više minuta nego inače.
Stevan Jovanović, Čestitam mojim saigračima na pobedi i odličnoj igri. Već u prvom poluvremenu smo uspeli da se odvojimo dosta rezultatski i samo vremenom povećavamo razliku. Dobra odbrana koja nam je dala samopouzdanje za napad gde smo pogađali i za 2 i za 3 poena sa odličnim procentom koji nam je omogućio ovoliku razliku na kraju utakmice.
Dulejan Nikola, Čestitam ekipi Radničkog na fantastičnoj igri i u potpunosti zasluženoj pobedi. Mučili smo se od samog starta i sa skupljanjem u odbrani is a građenjem našeg koša, gde su uspeli da nam daju veliki broj laganih poena i dobiju bacanja, a mi iz toga problem sa faulovima kroz celu utakmicu. Dosta promašaja sa linije za tri poena, dosta nesigurna igra u prenosu lopte nas je koštala pobede na ovoj utakmici.
Uroš Banjac, Čestitam ekipi Radničkog na pobedi. Momci su od početka ušli jako u utakmicu, mogo jače nego mi i već u prvoj četvrtini uspeli da steknu osetniju prednost. Loše smo gradili i loše se vraćali u odbranu što su oni odlično iskoristili brzim kontrama. Nismo uspeli da odgovorimo na zonski presing i tu izgubili dosta lopti ishitreno bez prave ideje. Spremamo se za sledeću utakmicu da probamo da ove greške smanjimo što je više moguće i da probamo da odigramo kako treba.

More in Aktuelno