Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda, 76:88

RODA JLS, Radnički 1950 – Sloboda, 76:88

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Sloboda.
Vukotić Ivica, Čestitam igračima Slobode na zasluzenoj pobedi. Borili su se momci celu utakmicu, igrali timski i ono što ja mislim da je presudilo, a to je naše loše građenje i njihov skok u napadu koji su pretvorili svaki put u poene. Dobro smo otvorili utakmicu, ali smo drugu četvrtinu otvorili sa mnogo promašenih šuteva za tri poena gde su oni uspeli da naprave razliku koju su održavali celu utakmicu.
Andrija Petrović, Čestitam mojim saigračima na borbi. Njaveći problem je bio u protekciji obruča gde se videlo koliko nam fali saigrač, najbolji skakač lige, koji nije mogao da igra na ovoj utakmici zbog povrede, naravno to nije opravdanje za loše građenje. Takođe smo promašili dosta šuteva za tri poena nasuprot njih koji su u drugom poluvremenu pogodili pet i time uspeli da odbiju naše pokušaje da preokrenemo rezultat.
Mićević Nikola, Čestitam mojim igračima na pobedi i ekipi Radničkog na dobroj borbi. Malo slabije otvaranje utakmice mojih momaka, ali smo dobrom odbranom u drugoj četvrtini uspeli da zaustavimo odličan šut ekipe Radničkog i iskoristimo kontre na najbolji mogući način. Iako nas nije hteo šut u prvom poluvremenu u drugom su se momci malo trgli i počeli da pogađaju, a i bitna stvar jeste što smo non stop napadali skok u napadu i uspeli da sebi obezbedimo ekstra poene iz drugog pokušaja.
Đorđe Božić, Čestitam mojim saigračima na pobedi. Teško gostovanje sa puno žara, borbe, malo koškanja, ali se sve na kraju zavšilo kako treba. Uspeli smo da dobijemo borbom, dobrom odbranom i sa puno želje, iako nismo bili kompletni maltene sa 9 igrača smo igrali ali smo uspeli timski da odnesemo 2 boda iz Kragujevca. Spremamo se za sledeću utakmicu da probamo kod kuće da uradimo isto što i danas.

More in Aktuelno