Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Partizan NIS, 69:72

RODA JLS, Radnički 1950 – Partizan NIS, 69:72

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda gostujuće ekipe KK Partizan NIS.
Vukotić Ivica, Čestitao bih ekipi Partizana na odličnoj utakmici i brobi. Utakmica je bila puna preokreta i neizvesnosti i mislim das u svi koji su je gledali uživali. Mojim momcima je malo falilo da preokrenu utakmicu i da uspemo da napravimo iznenađenje, ali nam je utakmica izmakla u fantastičnoj završnici gde je Partizan pogodio trojku za pobeu. Čestitam i mojim momcima na borbi i mislim da će posle ove utakmice imati više samopouzdanja i vere u sebe da mogu mnogo bolje rezultate da ostvaruju.
Nikola Barać, Čestitam mojim saigračima na borbi. Svaki igrač je dao sve od sebe da dobijemo ovu utakmicu ali mali pad koncentracije pritisak i napravili smo grešku u poslednjim sekundama koje su odlučile pobednika, iako je bilo šanse da odemu u produžetke. Svaka čast ekipi Partizana na pobedi.
Stevanović Goran, Čestitam mojim momcima na pobedi, ali pre svega sve pohvale i poštovanje ekipi Radničkog na lavovskoj borbi do samog kraja. Cela utakmica je bila puna lepih poteza i rezultatske nizvesnosti i mislim da je publika mogla da uživa u svakoj sekundi. Uspeli smo nekako da pogodimo taj poslednji šut i ne odemo u produžetke gde verujem ništa drugačije ne bi bilo nego sto je cela utakmica gde je mogla da odluči ista ta jedna lopta u njihovu korist.
Mihailo Petrović, Čestitke ekipi Radničkog na odličnoj utakmici. Uživao sam igrajući i nadmetajući se sa njima. Iako ovi momci nisu pri vrhu tabele odlično igraju i nije lako odneti pobedu iz Kragujevca. Čestitam i svojim saigračima i nastavljamo dalje sa spremanjem za nove utakmice.

More in Aktuelno