Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Mega Mozzart, 94:97

RODA JLS, Radnički 1950 – Mega Mozzart, 94:97

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zaslužena pobeda gostujuće ekipe KK Mega Mozzart.
Todorović Igor, Prisustvovali ste jednoj zanimljivoj utakmici juniorske lige Srbije. Mi smo odigrali energetski dobro i u prvom i u drugom poluvremenu. Međutim u jednom trenutku nam je nedostalo daha. Imali smo kljucne igrače koji su napustili igru ranije a pet penala. Ekipa Mege dosta fizički dominantnija od nas. Imali su dvadeset više skokova od nas, u prvom poluvremenu smo dobro kontrolisali ofanzivan skok ali u drugom poluvremenu nismo uspeli. Čestitke ekipi Mege a mi se spremamo za prvo naredno kolo.
Glišović Danilo, Pre svega čestitam ekipi Mege na dobroj utakmici, fer i korektnoj igiri. Otvorili smo utakmicu sjajno ispoštovali smo sve sa treninga I sa skautinga ali smo se u drugom poluvremenu opustili. Dali smo im priliku da se vrate I oni su to iskoritili. I na kraju pobedili. Srećno protivnicima u daljim kolima takođe I nama.
Avramović Dragoljub, Čestitam ekipi Radničkog na fantastičnoj igri i neverovatnom zalaganju na terenu. Mi smo uspeli da se vratimo iz jednog velikog minusa dvadeset tri razlike u trećoj četvrtini. Uspeli smo da preokrenemo i momci su pokazali sjajan karakter. I čestitam im na tome.
Đapa Nikola, Čestitam ekipi Radničkog na sjajnoj borbi I zalaganju. Mi smo jako lose ušli u utakmicu I nismo se dobro organizovali u napdau i u odbrani. Dogovorili smo se pre utakmice da radimo neke stvari na terenu ali to nismo ispoštovali kako treba. I na kraju uz borbu i volju uspeli smo da pobedimo.

More in Aktuelno