Aktuelno

RODA JLS, Radnički 1950 – Marinos, 95:66

RODA JLS, Radnički 1950 – Marinos, 95:66

Utakmica je protekla u fer i korektnoj igri obe ekipe. Zasluzena pobeda domaće ekipe KK Radnički 1950.
Vukotić Ivica, Čestitam mojim igračima na dobroj i borbenoj utakmici. Zadovoljan sam igrom u odbrani i požrtvovanjem mojih igrača kao i kretanjem lopte u napadu sa dosta asistencija. Takvom igrom u napadu smo uspeli u prvoj četvrtini da steknemo osetniju prednost i u dalem toku utakmice smo je samo povećavali. Nastavljamo sa daljim pripremama da probamo da odigramo što više ovakvih utakmica.
Nikola Barać, Čestitam mojim saigračima na borbi. Svidela mi se igra u napadu bez imalo sebičnosti, a takođe i dobra odbrana nam je dala samopouzdanje i vetar u leđa da sa puno sigurnosti i smirenosti odigramo u napadu kako treba i da ispoštujemo sve iz svlačionice.
Milović Marko, Čestitam igračima Radničkog na pobedi i na dobroj borbi. Borili su se do samog kraja i jače ušli u utakmicu nego mi što pokazuje ralika u prvoj četvrtini. Popustili smo dosta u odbrani nismo mogli da pokrijemo kretanja i nismo dali dovoljno želje da uspemo da odbranimo napade, ali idemo dalje spremamo se za sledeće kolo i da sumiramo utiske i ispravimo greške sa današnje utakmice.
Aleksa Đorđević, Čestitke ekipi Radničkog na odličnoj utakmici. Nismo odigrali odbranu na nivou na kojem znamo i možemo da igramo, što znači da smo ušli sa manje želje, a to ne sme da se dešava. Probaćemo da izvučemo što više moguće iz ove utakmice, da pogledamo snimak i da vidimo timski gde smo pogrešili i da probamo da ispravimo te greške.

More in Aktuelno