Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Sloga, 100:63

RODA JLS, Partizan NIS – Sloga, 100:63

Od samog početka domaćin je krenuo sa ozbiljnom i čvrstom odbranom i efikasnim napadom, tako da je u prvoj četvrtini ostvario razliku potrebnu za pobedu i da je u nastavku meča igrao sa promenljivim petorkama, većinom sa igračima koji su do sada imali manju minutažu. I pored toga kompletna ekipa je dala svoj doprinos u ubedljivoj pobedi. Ekipa Sloge nije mogla da parira kvalitetom ekipi Partizana i pored toga što u ekipi ima nekoliko veoma talentovanih igrača pred kojima je budućnost i dosta rada i strpljenja.
Bućan Aleksandar, Dobra i kvalitna igra moje ekipe gde smo mi imali više kvaliteta i koncentracije u u toku utakmice i takvom igrom ostvarili ubedljivu pobedu. Čestitke za obe ekipe .
Dušan Tanasković, Lakše nego što smo mislili ostvarili smo uvu pobedu, zalaganjem svih igača mada su i gosti jedan deo utakmice dobro odigrali, ali im nije bilo dovoljno za bolji rezultat. Čestitke mojoj ekipi a gostima više sreće u nastavku prvenstva.
Zoran Milovanović, Sve pohvale za ekipu Partizana čiji je kvalitet nesumljivo mnogo bolji i samim tim osim ubedljivog poraza nije se moglo ništa više očekivati. šestitke i mojim igračima na borbenosti i zalaganju.
Petar Tomić, Čestitke ekipi Partizana na pobedi, jer je pobedio ukupan kvalitet ekipe Partizana sa izuzetnim pojedincima. I pored velike razlike nadam se da nismo razočarali prisutne u dvorani i nadamo se kao ekipa boljim rezultatima u nastavku.

More in Aktuelno