Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Sloboda, 98:69

RODA JLS, Partizan NIS – Sloboda, 98:69

Početak i prva četvrtina nisu nagoveštavali ubedljiv poraz provivnika, ali je ekipa Partizana u drugoj četvrtini dodala gas i ozbiljnijim pristupom obezbedila dvocifrenu razliku koju je u trećoj četvrtini povećala i dozvolili protivniku da u četvrtom delu pokažu da je ishod mogao biti sa manjom razlikom, ali to nisu možda i domaćini dozvolili.
Goran Stevanović, Malo opuštenije smo ušli u utakmicu ali kada smo promenili pristup i došli do naše kvalitetnije igre što je i rezultiralo na kraju pobedom sa pristojnom razlikom. Čestitamo protivniku na fer i korektnoj igri.
Lazar Stefanović, Drago mi je je što sam poneo titulu MVP igrača, ali to nije toliko bitno, već je bitna pobeda koju je ostvarila ekipa. Mojoj ekipi čestitke na pobedi a ekipi gostiju na borbenosti i korektnoj igri.
Nikola Mićović, Čestitam ekipi Partizana na pobedi i dobroj igri. mi smo došli da se oprobamo sa jednom od najboljih ekipa u prvenstvu ali naša loša igra u drugoj četvrtini učinila je da Partizan napravi veliku razliku i utakmica je več na poluvremenu bila gotova. moramo da vidimo uzrok ovakve igre i da ga otklonimo i pobedu izborimo sa nekom ekipom našeg kvaliteta. Još jednom čestitam pobedu ekipi Partizana.
Nikola Đurišić, Dobro smo krenuli ali ekipa Partizana brzo je došla na svoju igru gde mi nismo mogli da pariramo i čestitam im na dobroj igri i pobedi a mi moramo da otklonimo naše nedostatke i bodove potražimo na drugoj strani.

More in Aktuelno