Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Mega Soccerb, 88:77

RODA JLS, Partizan NIS – Mega Soccerb, 88:77

U 8. kolu Roda juniorske lige Srbije sastala su se dva neporažena tima u dosadašnjem toku takmičenja, ekipe Partizana i Mege. Igrači Partizana su odneli pobedu i ostali na maksimalnom učinku. Prva četvrtina je bila uglavnom izjednačena, domaćini tek krajem ovog dela igre dolaze do 19:14, a ovaj period se završava rezultatom 21:18. U drugoj četvrtini viđamo po jednu seriju na obe strane. Prvo igrači Mege dolaze do serije 8:0 i rezultata 21:26, ali odmah nakon toga Partizan uzvraća serijom 10:2 i vraća prednost na svoju stranu. Tako se i završava ovaj deo igre i odlazi se na odmor rezultatom 44:39. Treću deonicu ekipa Partizana bolje počinje i dolazi do svoje prve dvocifrene prednosti i rezultata 50:39, ali gosti ne dozvoljavaju da se ta prednost uveća, smanjuju na jednocifreni zaostatak i u poslednji deo igre ulaze sa prihvatljivih 66:60 u korist domaćina. Na početku četvrtog perioda vodi se ravopravna borba, juniori Partizana uspevaju da iskonrolišu pokušaje Mege da dođu do neizvesne završnice i nešto kvalitetnijom igrom dolaze do konačnih 88:77. Dva najistaknutija pojedinca su Stefanović sa 32 poena kod domaćina i Jović sa 33 poena kod gostiju, dok su još dvocifreni u ekipi Partizana bili Petrović sa 22 i Radovanović sa 14 poena, a u ekipi Mege Labović sa 14 i Kobzystyi sa 10 poena.
Lazić M., Čestitam ekipi Mege na fer i korektnoj utakmici, bilo je dobre i borbene igre. Čestitam i mojim igračima na pobedi. Ekipi Mege želim sreću u nastavku prvenstva.
Stefanović L., Pre svega bih želeo da čestitam svojim saigračima na odličnoj borbi. Bila je odlična utakmica i Mega se nije predavala iako smo uspeli da iskontrolišemo da se ne uđe u neizvesniju završnicu na kraju. Svakako čestitke i njima i nama, odlična utakmica i pravi može se reći derbi.
Avramović D., Čestitam ekipi Partizana na dobroj igri i želim im puno sreće u nastavku takmičenja. Takođe bih čestitao i mom timu na dobroj utakmici.
Jović N., Želim da čestitam protivnicima na pobedi, dobroj borbi i fer i korektnoj igri. Svojim momcima želim da čestitam na trudu i borbi, ovoga puta nije bilo dovoljno ali smo dali sve od sebe i to je najbitnije. Pokušaćemo sledeći put da epilog bude drugačiji.

More in Aktuelno