Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Dznamic Vip Pay, 89:69

RODA JLS, Partizan NIS – Dznamic Vip Pay, 89:69

Sam početak utakmice obećavao je domaćinu lake bodove jer je već u petom minutu vodio sa 15:2 ali gosti su kako je odmicala utakmica igrali sve bolje i u 15 minutu rezultat je bio skoro poravnat, 28:27. Od tada igrači domaće ekipe sa požrtvovanijom i boljom igrom uzimaju utakmicu pod svoje i uvećavajući rezultat do samog kraja ubedljivo pobeđuju sa krajnjim rezultatom 89:69. U ekipi domaćina više od ostalih istakli su se Lazar Stefanović, MVP utakmice, Đorđe Pažin, Dušan Tanasković, Luka Tarlać, dok su kod goostiju bolji od ostalih biliToma Vasiljević i Đorđe Đorđević.
Bućan Aleksandar, Dobra i kvalitna igra moje ekipe gde smo mi imali više energije i koncentracije u u toku utakmice i takvom igrom ostvarili važnu pobedu. Čestitke za obe ekipe .
Lazar Stefanović, Lakše nego što smo mislili ostvarili smo uvu pobedu, mada su gosti jedan dobar deo utakmice dobro odigrali, ali im nije bilo dovoljno za bolji rezultat. Čestitke mojoj ekipi a gostima više sreće u nastavku prvenstva.
Nikola Marković, Čestitke Partizanu a za moju ekipu samo kritike jer ovako se ne igra derbi utakmica sa kvalitetnim protivnikom. Jako loše smo počeli meč, vratili se u igru i malte ne stali što je Partizanu omogućilo ubedljivu pobedu.
Toma Vasiljević, Čestitke ekipi Partizana na pobedi, a mojoj ekipi prekor na lošoj igri. Analiziraćemo greške i nadam se dio sledeće utakmice ih popraviti i rešiti.

More in Aktuelno