Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 78:65

RODA JLS, Partizan NIS – Crvena zvezda mts, 78:65

Izvanredna predstava u Kornu u kojoj su akteri prikazali sva svoja znanja i umeća ali u različitom periodu gde je glavni glumac, ovoga puta juniori Partizana, taj epitet opravdao i izašao kao pobednik. Sam početak pripao je ekipi C .Zvezde koja je već za deset minuta igre ostvarila razliku od deset poena i sa tom razlikom i završena je prva polovina utakmice. Zvezda je u tom periodu igrala izvanredno dok su igrači Partizana delovali kao početnici. Šta se desilo u dvominutnoj pauzi možemo samo da nagađamo jer u drugoj četvrini raspored snaga na terenu se preokrenuo i sada je Partizan bio dominantan a Zvezda inferiorna. Na poluvreme se otišlo sa minimalnom prednošću Zvezde od četiri poena. I jedna i druga ekipa su uložile maksimun napora u trećem periodu igre kako bi došli do osetnije razlike u poenima ali je Partizan izjednačio i uknjižio višak poena na svom kontu a što je boljom igrom i uvećao u zadnjoj četvrtini i zasluženo popbedio sa pristojnom razlikom od trinajst poena razlike. Na utakmici je viđena odlična košarka sa mnoštv elemenata koji tu košarku čini atraktivnom i lepom pogotovu u ovoj, gde se pobednik nije znao malte ne do kraja utakmice. U Partizanu ističemo pored ostalih igru MVP igrača utakmice Đorđa Pažina, Dušana Tanaskovića i Lazara Stefanovića, kao i ostale igrače koji su dali i svoj doprinos u pobedi ekipe, dok su kod gostiju bolji od ostalih bili Marko Pavićević, Vukašin Mašić i Bojan Tomašević Zaslužena pobeda Partizana a moramo pohvaliti i ekipu Zvezde koja je pružila izvanredan otpor ekipi Partizana i kvalitetnu igru.
Bućan Aleksandar, Dobra i kvalitna igra obe ekipe gde smo mi imali više energije i koncentracije u drugom delu utakmice i takvom igrom ostvarili važnu pobedu. Čestitke za obe ekipe .
Đorđe Pažin, MVP igrač utakmice
Krenuli smo uspavano, loše otvorili utakmicu, ali smo dizali nivo igrešto u o0dbrani što u napadu kako je utakmica odmicala. Srećan sam zbog pobede, ali moramo da se pripremimo za još jednu važnu utakmicu protiv Mege.
Bojan Đerić, Čestitke Partizanu na zasluženoj podi, jer bili su bolji u drugom poluvremenu, imali su više energije, ofanzivnih skokova. Mi nismo iskorilistili našu šansu u prvom poluvremenu jer razlika je trebala da bude mnogo viša u našu korist ali mnogo promašenih zicera, mnogo promašenih slobodnih bacanja (jedanajst) i niz grešaka uticalo je da u drugo poluvreme ne uđemo sa većom razlikom. Čestitke još jednom ekipi Partizana.
Marko Pavićević, MVP ekipe C.Zvezde, Korektno smo se nosili sa ekipom Partizana pogotovu u prvom poluvremenu ali smo pali u drugom delu tako je Partizan stigao našu minomalnu prednost i u drugom delu utakmice bolje odigrao i pobedio. Moramo da otklčonimo ove padove u drugom delu utakmice kako bi već sledeće rezultirale našim pobedama.

More in Aktuelno