Aktuelno

RODA JLS, Partizan NIS – Borac, 80:79

RODA JLS, Partizan NIS – Borac, 80:79

Kvalitetna, izjednačena i izuzetno neizvesna utakmica u Štark Areni. Igralo se poen za poen a po nekada i ostvarene male razlike veoma kratko su trajale na obe strane klubova. Gosti su svojom igrom dokazali mesto koje zaslužuju u gornjem delu tabele juniorske ekipe, dok smo od Partizana koji je sa ovom pobedom izbio na prvo mesto, očekivali bar malo više, ali prvemsto je tek na pola puta i nadamo se da će uvideti svoje greške i otkloniti ih. Čestitke za obe ekipe jer to stvarno zaslužuju za prikazano. Kod gostujuće ekipe treba istaći MVP igrača Stevu Karapandžića i Boška Bumbića a kod domaćina Nikolu Radovanovića i Stevana Todorovića.
Goran Stevanović, Uzbudljiva utakmica gde smo na samom kraju imali više koncentracije i po mom mišljenju zasluženo pobedili. Sve čestitke igračima Borca na odličnoj igri a i mojoj ekipi na pobedi.
Nikola Radovanović, Igrali smo dobro ovu utakmicu a igrači Borca imali si šansu i za pobedu ali smo u tom zadnjem napadu imalio više koncetracije i malo sreće
Zlatanović Vladimir, Čestitke za obe ekipe na prikazanoj igri, borbenosti i kvalitetu. Na kraju utakmice imali smo šansu za pobedu ali je nismo iskoristili. Čestitke ekipi Partizana na pobedi, kao i mojoj ekipi iako smo poraženi.
Stevan Karapandžić, Čestitke za obe ekipe na prikazanoj igri i pravoj utakmici. Tokom cele utakmice parirali smo ekipi Partizana ali na kraju nismo imali dovoljno koncetracije a i malo sreće.

More in Aktuelno