Aktuelno

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Konstantin, 89:44

RODA JLS, Mladost Veternik Odeon Basket – Konstantin, 89:44

Pred oko 200 gledalaca u Velkoj sali Spensa, odigrana je odlična vrlo brza košarka u kojoj su domaćini zasluženo slavili. Iako rezultatski ne toliko intereseantna utakmica, bilo je dosta lepih poteza sa jedne i druge strane.
BRANISLAV GREGORIĆ, Čestitao bih svojim igračima na pobedi, i protivniku na fer pleju. Konačno smo došli do brže igre pune trčanja i bržeg završavanja napada, što se vidi iz broja poseda. Protivnika smo nadskakali i ovaj rezultat je logičan čak i pored ne blistavog procenta šuta iz polja. Za ekipu Konstantina znam da prolaze težak period, zbog čega mi je lično žao, ali mi moramo samo da gledamo na sebe u ovom trenutku i da što pre izborimo siguran plasman za F8.
MILOŠ ĐISALOV, Na ovoj utakmici se videlo da smo trenirali reakciju tranzicije iz odbrane u napad… Dobro smo trčali… Mislim da smo i nadskakali protivnika, i rezultat je došao sam po sebi onda. Protivniku želim puno sreće u daljem takmičenju i da poprave već utisak u sledećem kolu.
VELJKO KAJGANOVIĆ, Čestitam domaćinu na zasluženoj i ubedljivoj pobedi. Veoma loš period za nas sa malim šansama da će se popraviti, pa ćemo ostatak lige iskoristiti za davanje prostora kadetima koji su to zaslužili svojim odnosom i kvalitetom.
MARKO POPOVIĆ, Čestitam domaćinima na igri i pobedi. Mi nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice i nismo se borili do kraja. Okrećemo se narednoj utakmici gde ćemo pokušati da popravimo utisak.

More in Aktuelno