Aktuelno

RODA JLS, Mladost – Radnički, 95:76

RODA JLS, Mladost – Radnički, 95:76

Jedanaestom pobedom u sezoni juniori Mladosti su kolo pre kraja regularnog dela Roda lige Srbije overili šesto mesto. Ekipa Mihaila Šušića je rutinski stigla do novog trijumfa savladavši Radnički sa 95:76. Pobeda domaćih igrača nijednog trenutka nije dolazila u pitanje, jer je razlika u kvalitetu bila više nego očigledna.
Utakmicu je obeležio sjajni Matija Dragićević koji je za 34 minuta provedena u igri postigao čak 38 poena. Dobre role su imali i Nikola Radovanović koji je meč završio sa 24, kao i centar Vladimir Lazarević koji je dodao 11 poena.
Kod gostiju najefikasniji je bio Pavle Stepanović sa 25, Nemanja Stanković 20 i Nikola Barać sa 18 postignutih poena.
Mihailo Šušić, trener ekipe KK Mladost, Odlično prvo poluvreme i bez ikakve potrebe, veoma nervozno, drugo. Evidentno je da smo preumorni. Ovo nam je osma utakmica u martu. Imamo dosta sitnih povreda i veoma smo nervozni. Moramo dosta raditi na psihi. Čestitam svojo ekipi na pobedi, a protivniku na velikoj borbi. Nisu se predavali do samog kraja.
Matija Dragićević, igrač ekipe KK Mladost, Iako smo imali nekoliko igrača koji nisu igrali, ušli smo motivisano od samog starta, stekli prednost koju smo održavali do kraja utakmice. U drugom poluvremenu smo imali mali pad u igri, ali smo sve nadoknadili dobrom odbranom. Čestitao bih svojim saigračima na dobroj igri, kao i ekipi Radničkog na fer i korektnoj igri.

More in Aktuelno