Aktuelno

RODA JLS, Mega Mozzart – Vojvodina, 102:56

RODA JLS, Mega Mozzart – Vojvodina, 102:56

U 8 kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Mozzarta savladali su ubedljivo ekipu Vojvodine sa 102:56. Domaća ekipa otvorila je bolje utakmicu i prvu četvrtinu završila vođstvom od 21:10. U drugoj četvrtini domaća ekipa je nastavila sa dobrom igrom i čvrstom odbranom pa je na poluvreme ot išla sa prednošću od 25 razlike – 50:25. U drugom poluvremenu domaći su nastavili u ritmu iz prvog poluvremena i treću četvrtinu pobedili sa 27:17. U četvrtoj četvrtini ekipa Mega Mozzarta rutinski pobeđuje rezultatom 25:14. Konačan rezlutat 102:56 za ekipu Mega Mozzart. Najbolji strelci za Mega Mozzart bili su Avlijaš i Milenković sa po 14 poena, dok je kod Vojvodine to bio Mladenović sa 19.
Dragoljub Avramović, Čestitam svojim igračima na pobedi i gostima na fer i korektnoj igri. Kontrolisali smo meč od početka do kraja i zasluženo pobedili.
Ahmet Jonović, Odigrali smo dobru utakmicu od početka do kraja i uz dobru i čvrstu odbranu pobedili ubedljivo, što će dobro doći za samopouzdanje naše ekipe.
Aleksandar Gak, Čestitam ekipi Mege na dobroj utakmici i pobedi, od početka utakmice su držali svoj ritam i na kraju zasluženo pobedili
Mateja Mulabdić, Čestitke protivničkoj ekipi na pobedi, a mi nastavljamo da treniramo i da se spremamo za sledeću utakmicu.

More in Aktuelno