Aktuelno

RODA JLS, Mega Mozzart – Dynamic VIP PAY, 64:78

RODA JLS, Mega Mozzart – Dynamic VIP PAY, 64:78

U 4 kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Dynamica savladali su u uzbudljivoj utakmici ekipu Mega Mozzarta sa 78:64. Domaća ekipa otvorila je bolje utakmicu I prvu četvrtinu završila vođstvom od 27:15. U drugoj četvrtini domaća ekipa imala je prednost I od 17 poena prednosti ali se gostujuća ekipa vratila i završila poluvreme sa zaostatkom od samo 4 poena – 42:38. U drugom poluvremenu viđena je velika borba, a treća četvrtina završena je rezultatom 19:12 za goste. U četvrtoj četvrtini gostujuća ekipa je imala vise energije te je nadigrala domaćina i odnela pobedu. Konačan rezlutat 78:64 za Dynamic VIP PAY. Najbolji strelci za Mega Mozzart bili su Jonović, Đapa I Milenković, svi sa po 14 poena dok je kod Dynamica to bio Dronjak sa 23 poena
Dragoljub Avramović, Čestitam igračima Dynamica na pobedi, mi nismo smeli da dozvolimo ovakav pad u drugom poluvremenu, pogotovo u poslednjoj četvrtini.
Nikola Đapa, Ostaje žal što danas nismo pobedili. Igrali smo dobru utakmicu sve do poslednje četvrtine kada je usledio pad. Čestitam protivničkoj ekipi, a mi nastavljamo da treniramo i da se već spremamo za sledeću utakmicu.
Srđan Đurić, Čestitam ekipi Mege na dobroj i fer igri danas, takođe čestitam i mojim igračima na pobedi, mi smo prelomili kada je trebalo u poslednjoj četvrtini i ostali u dobrom ritmu do kraja utakmice.
Vidan Dronjak, Veoma bitna i teška pobeda za nas. Posle lošeg prvog poluvremena, u drugom smo se vratili i pokazali karakter. Na kraju smo održali ritam I prelomili u našu korist.

More in Aktuelno