Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Radnički 1950, 88:81

RODA JLS, Mega MIS – Radnički 1950, 88:81

Utakmica je počela izjednačenom igrom na obe strane. Prvo osetnije vođstvo ostvaruje ekipa Radničkog, dok je završnica 1. četvrtine pripala ekipi Mege. U 2. četvrtini igrači Mege pojačavaju tempo, I na poluvreme se otišlo sa rezultatom 56 – 41 za Mega MIS. Nakon odmora izmedju poluvremena ekipa Radničkog je izašla na teren sa malo više energije, uspela da do pred kraj utakmice spusti prednost Mege na 6 poena, ali je Mega rutinski privela meč kraju za pobedu i konačan rezultat 88 – 81.
Dragoljub Avramović, Dobro prvo poluvreme za nas koje završavamo sa 15 poena prednosti. U drugom poluvremenu nas je malo koštao pad koncentracije, dozvolili smo da se ekipa Radničkog rezultatski približi, medjutim dobro smo odigrali završnicu i pobedili. Čestitam mojim igračima na pobedi, a ekipi Radničkog želim puno sreće u nastavku sezone.
Bogoljub Marković, Čestitam saigračima na pobedi. Poslušali smo instrukcije trenera, i došli do bitne pobede na domaćem terenu.
Đurić Bogoljub, Došli smo na ovo gostovanje bez dva bitna igrača i pružili koliko smo mogli. Čestitam ekipi Mege na pobedi.
Vuk Živanović, Čestitam saigračima na borbi. Nastavljamo da radimo I nadam se da ćemo biti bolji u nastavku sezone.

More in Aktuelno