Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Joker, 103:75

RODA JLS, Mega MIS – Joker, 103:75

Domaća ekipa KK Mega MIS otvorila je fantastično utakmicu, čvrstom odbranom i brzom igrom u tranziciji već u prvoj četvrtini stekla je dvocifrenu prednost. Ipak gosti iz Sombora su uspeli da odgovore u završnivi prve četvrtine i rezultat na semaforu posle 10 minuta igre je glasio 21:13. Izabranici Dragoljuba Avramovića igrali su sjajnu timsku košarku i na poluvremenu rezultat je bio 45:30. Ušli su gosti odlično u drugo poluvreme, smanjili zaostatak na jednocifren broj, ali sa dve pogodjenje trojke Ognjena Srzentića pri kraju četvrtine, domaća ekipa je uspela da se odvoji na čak +19 pred ulazak u poslednju deonicu. Najefikasnija četvrtina na utakmici donela je puno lepih poteza, uklučujići i dva atraktivna zakucavanja Luke Markovića, ali to nije bilo dovoljno da se Joker vrati u utakmicu. Konačan rezultat ovog meča bio je 103:75.
Dragoljub Avramović, Čestitao bih mojim igračima na pobedi, ušli smo agresivno od prvog minuta u utakmicu i iz dobre odbrane trčali dobru tranziciju. Čestitao bih gostujućoj ekipi na fer i korektnoj igri.
Ognjen Srzentić, Čestitao bih mojim saigračima na pobedi, kao i gostima na borbenosti. Dali smo svoj maksimum, odbrana je bila na nivou koji je trener to i zahtevao pre utakmice, i možemo biti zadovoljni sedamnaestom upisanom pobedom u ovoj sezoni.
Siniša Marijanović, Pre svega bih čestitao Megi na pobedi. Loše smo otvorili utakmicu i posle kada god bi se vraćali oni su imali odgovor. Moramo da poradimo na odbrani jer je to bio najlošiji segment naše igre danas.
Aleksa Stanojević, Čestitao bih domaćoj ekipi na pobedi. Nismo ušli u utakmicu kako treba i dopustili smo im mnogo lakih poena. Pohvalio bih moje saigrače na borbenosti do samog kraja meča, ali smatram da možemo biti mnogo bolji.

More in Aktuelno