Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Crvena zvezda, 86:71

RODA JLS, Mega MIS – Crvena zvezda, 86:71

Veoma jak tempo od samog starta utakmice što se i na neki način očekivalo. Gosti su bolje otvorili utakmicu i na kraju prve četvrtine imali su prednost od 5 poena razlike. Druga četvrtina je bila veoma slična i kako su se domaći mučili da pronadju rešenja u napadu, Crvena Zvezda je vodila na poluvremenu sa 8 poena razlike. Drugo poluvreme je bila potpuna suprotnost prvom. Juniori Mege su se razleteli po terenu i na kraju treće četvrtine napravili su seriju 18:5. Nastavili su u istom ritmu i na početku četvrte četvrtine napravili seriju 12:4 i tako otišli na +12, 5 minuta pred kraj utakmice. Košarkaši Mege MIS su priveli utakmicu kraju i slavili konačnim rezultatom, 86:71.
Dragoljub Avramović, Nisam bio zadovoljan pristupom mojih igrača u prvom poluvremenu. Na pauzi sam im objasnio da moraju ulaziti jače u duele protiv košarkaša Crvene Zvezde. Drugo poluvreme smo otvorili nešto bolje i kontrolisali smo tempo utakmice po našem ukusu. Na kraju bih čestitao mojim igračima na pobedi kao i gostujućoj ekipi na borbenosti.
Abdrammane Siby, Veoma bitna pobeda za nas protiv jednog od glavnih favorita za osvajanje lige. Čestitao bih saigračima na velikoj pobedi.
Branko Jorović, Otvorili smo utakmicu kako smo i planirali. Kontrolisali smo tempo i mogu biti veoma zadovoljan prvim poluvremenom. Drugo poluvreme je bilo potpuno drugačije. Domaćini su ušli sa potpuno drugim pristupom na koji mi nismo imali odgovor. Čestitao bih Megi na pobedi, a nama ostaje žal na propuštenoj prilici da odnesemo pobedu sa jednog od najtežih gostovanja.
Ognjen Lukić, Čestitam Megi na pobedi, kao i saigračima na borbenosti. Mislim da smo mogli puno bolje da odigramo drugo poluvreme i upravo taj pad nas je na kraju koštao pobede.

More in Aktuelno