Aktuelno

RODA JLS, Mega MIS – Crvena zvezda mts, 79:70

RODA JLS, Mega MIS – Crvena zvezda mts, 79:70

Odlična utakmica izmedju dve ekipe sa vrha tabele. Zvezda je bolje otvorila utakmicu, u generalno kontrolisala utakmicu u prvoj četvrtini. Druga četvrtina je pripala ekipi Mege, koja je na početku četvrtine čvrstom odbranom polako smanjivala rezultat, da bi na poluvremenu bilo samo + 3 za Crvenu Zvezdu 37 – 40. Kako se utakmicala igrala u nekim serijama, drugo poluvreme je bolje počela Zvezda, da bi 4. četvrtina pripala Megi, koja je uspela da iskoristi neke greške igrača Zvezde, I da ih jakom odbranom svede na samo 9 poena u poslednjoj četvrtini. Konačan rezultat 79 – 70 za ekipu Mega MIS.
Dragoljub Avramović, Odlična utakmica na obe strane. Zadovoljan sam što smo u poslednjoj četvrtini uspeli da stegnemo odbrano i da prelomimo utakmicu. Čestitam mojim igračima na pobedi, a ekipi Zvezde želim sreću dalje.
Abdramane Siby, Čestitam saigračima na pobedi. Teška utakmica koju smo uspeli da pobedimo.
Branko Jorović, Kvalitetna utakmica sa obe strane. Imali smo dosta kadrovskih problema zadnjih nedelja, ali smo uspeli da pripremimo utakmicu. Mislim da je u većini bila dobra, shodno našem karakteru uz neke greške u poslednjoj četvrtini. Idemo dalje, čestitam Megi na pobedi.
Petar Avlijaš, Borili smo se celu utakmicu, nažalost nije bilo dovoljno za pobedu. Idemo dalje, čestitam saigračima na borbenosti.

More in Aktuelno