Aktuelno

RODA JLS, Mega Bemax – Mladost Veternik Odeon Basket, 112:74

RODA JLS, Mega Bemax – Mladost Veternik Odeon Basket, 112:74

U 6. Kolu Roda Juniorske lige Srbije košarkaši Mega Bemaxa savladali su Mladost Veternik sa 112-74. Prva četvrtina krenula je jako I sa jedne I sa druge strane,dosta trčanja,agresivna odbrana I jedna lepa košarka,gde je domaćin završio u svoju korist sa 27:20. Druga četvrtina je takođe protekla u znaku igrača Mega Bemaxa što se I videlo po rezultatu gde se na odmor otišlo sa 51:40 za domaćina. U drugom poluvremenu takodje smo videli lepu I atraktivnu kosarku sa jedne I sa druge strane. Videlo se da je gostima ponestalo snage što je I pokazao rezultat poslednje cetvrtine gde je bilo 35:15. Konacan rezultat 112:74 . Kod košarkaša Mege možemo izdvojiti Aleksandra Langovića koji je postigao 34 poena,8 skokova, I imao indeks korisnosti 42, dok u Mladosti najkorisniji igrač je bio Curcic sa 18 poena.
Vlada Vukoičić, Čestitke igračima.Kontrolisali smo pre svega odbranu i iz takve odbrane došli do puno kontra napada i laganih poena.
Aleksandar Langović, Zadovoljni smo današnjom igrom i pobedom,što je i rezultat na kraju utakmice pokazao. Nadamo se da ćemo ovakvu igru sa puno trčanja i jakom odbranom prikazivati u narednim mečevima.
Branislav Gregorić, Čestitam igračima Mege na pokazanoj partiji,mi smo došli malo polovični što nije naravno razlog za poraz,držali smo se tri četvrtine i jednostavno smo stali,nadskakali su nas onda se posle otvorio i šut njihovim visokim igračima,sve u svemu za mene jedna dobra utakmica danas.
Nikola Curcic , Pre svega čestitam domaćinu na fer I korektnoj igri ,držali smo se do poslednje četvrtine gde su nas onda nadskakali I imali čak duplo vise asistencija što je I dovelo do ovakvog krajnjeg rezultata.

More in Aktuelno