Aktuelno

RODA JLS, Konstantin – Dynamic VIP PAY, 62:79

RODA JLS, Konstantin – Dynamic VIP PAY, 62:79

Košarkaši Konstantina pretrpeli su četvrti poraza u Kadetskoj ligi Srbije. Nišlije, koje imaju utakmicu manje, u susretu 6. kola izgubile su na svom terenu od beogradskog Dinamika sa 79:62, po četvrinama 14:22, 16:13, 20:23, 29:4. Puleni Milana Tubića kontrolisali su rezultat tokom prvih trideset minuta igre. Sredinom druge četvrtine, nakon poena Alekse Markovića, stigli su i do maksimalnih plus 14 (31:17), ali nisu imali snagu za poslednju četvrtinu. Predvođeni Aleksom Ristićem, koji je susret završio sa čak 53 indeksna poena, gosti su serijom 26:2 stigli do preokreta i pobede.
Milan Tubić, Upravo je zbog ovakvih utakmica naš primarni cilj bio plasman u Kadetsku ligu Srbije. Tri četvrtine smo bili na odličnom nivou, baš kao i na utakmicama sa Crvenom zvezdom i Megom. Nas poraz neće potisnuti, već samo motivisati za naredne utakmice. Čestitam ekipi Dinamika na pobedi, našem Nišlije Aleksi na fantastičnoj igri, a momcima koje treniram na igri, koja je iz kola u kolo sve bolja i bolja!
Aleksa Marković, Čestitao bih ekipi Dinamika na pobedi. Mi smo kontrolisali veći deo meča, ali smo poslednjih deset minuta pali, što je protivnik iskoristio i zasluženo pobedio. Mi se okrećemo narednim utakmicama i borbi za finalni turnir.
Milan Josić, Uspeli smo da zabeležimo pobedu na, za nas, veoma važnoj utakmici. Imali smo problema sa velikim brojem povređenih igrača i imali smo skraćenu rotaciju. Čestitam protivniku na veoma dobro postavljenoj i odigranoj utakmici.
Aleksa Ristić, Prvo da čestitam protivničkoj ekipi na dobroj borbi. Na početku smo se mučili, ali na kraju, kada smo poboljšali odbranu, uspeli smo da se vratimo i pobedimo.

More in Aktuelno