Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Zemun Borac, 81:69

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Zemun Borac, 81:69

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Večeras mi je posebno draga ova pobeda i posvećujemo je našem igraču Vlajiću koji je bio povređen za ovaj susret i imali smo novu rotaciju kojoj smo se morali prilagoditi. Momci su dobro odgovorili na zadatke i čestitam nam svima na pobedi.
STEFAN PLISNIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Želim da čestitam mojim saigračima na odličnom otvaranju utakmice i na pobedi. Borili smo se do samog kraja, bilo je i uspona i padova ali na kraju smo pobedili. Bila je ovo izrazito tvrda i neizvesna utakmica do polovine zadnje četvrtine kada je napravljena veća razlika. Mislim da je i publika uživala.
PAVLE TRIFUNOVIĆ TRENER KK ZEMUN BORAC, Čestitao bih prvo Dinamiku na odličnoj igri mi smo imali malo problema sa nedostatkom visokih igrača to su oni iskoristili ali za sada smo zadovoljni dobrim skorom na ovoj pauzi i radujemo se sledećim utakmicama.
MAKSIM DRAGOVIĆ IGRAČ KK ZEMUN BORAC, Fizički tvrda utakmica kako smo i očekivali na ovom teškom gostovanju. Loše smo otvorili utakmicu imali problema sa realizacijom posle tranzicije a u drugom poluvremenu evidentno je bilo da nam je nedostajala energija. Predstoji nam pauza u kojoj ćemo analizirati i ovu utakmicu i pripremati se za drugi deo prvenstva. Čestitam ekipi Dinamika na fer i korektnoj igri i zasluženoj pobedi.

More in Aktuelno