Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Vojvodina, 87:71

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Vojvodina, 87:71

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY: Zadovoljan sam sigurno, ovo je utakmica u kojoj smo skoro svi bili kompletni malo umora ovih igrača koji su juče igrali za seniore pa smo malo vodili računa o minutaži. Ja sam prezadovoljan današnjim mečom.
ALEKSA RISTIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY: Jako intezivna utakmica u dobrom ritmu sa obe strane, bili smo bolji u odbrani i to nam je dalo najveću prednost pri pobedi. Čestitam protivniku na fer i korektnoj igri a mojim saigračima na pobedi.
VUK KOVIJANIĆ IGRAČ KK VOJVODINA: Čestitao bih ekipi Dinamika na odličnoj utakmici, fer i korektnoj igri, mi nismo ispoštovali ni jedan dogovor iz svlačionice loše trčanje, loša odbrana od pick and roll – a. Sve u svemu jako loše. Okrećemo se sledećoj utakmici protiv Mege kod kuće i pripremamo se za istu.
NIKOLA DULEJAN TRENER KK VOJVODINA: Čestitao bih ekipi Dinamika na sjajnoj utakmici nadigrali su nas u svakom košarkaškom segmentu mislim da smo dosta mekano ušli što govori 22 skoka više ekipe Dinamika. Idemo dalje sledeće kolo čekamo Megu kući a treneru Dinamika i njegovoj ekipi želim svu sreću u nastavku takmičenja.

More in Aktuelno