Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Vojvodina, 94:52

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Vojvodina, 94:52

KK DYNAMIC TRENER DUŠAN PETROVIĆ: Mi smo dobro otvorili ovu utakmicu iz agresivne odbrane smo trčali dobre kontra napade, brzo smo napravili veliku i nedostižnu prednost tako da ni rezultat nije mogao da izostane.
KK DYNAMIC IGRAČ VOJIN MEDAREVIĆ: Vrlo dobra utakmica za nas dobro smo otvorili ispoštovali smo dogovore iz svlačionice od početka smo napravili prednost držali je do kraja i pobedili.
KK VOJVODINA TRENER SLOBODAN AGOČ: Prvo bih hteo da čestitam ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi . Mi smo prvo poluvreme stvarno izgledali skandalozno stvarno se izvinjavam svim onim ljudima koji su došli da gledaju. To na nas ne liči. Drago mi je da je ekipa pokazala neku reakciju u drugom poluvremenu i malo podigla utakmicu na veći nivo tako da to posle nije bilo tako loše. Generalno ekipa Dinamika je mnogo kvalitetnija od nas i svakako bi se utakmica završila u njihovu korist ali što se mene tiče nedopustivo je da mi kao Vojvodina izgledamo u prvom poluvremenu tako kako smo izgledali.
KK VOJVODINA IGRAČ STEFAN RATKOVIĆ: Loše prvo poluvreme u drugom smo došli sebi i borili se. Ekipa Dinamika je fizički mnogo spremnija od nas to se videlo na terenu. Čestitam im na pobedi.

More in Aktuelno