Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Star, 86:74

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Star, 86:74

SRĐAN ĐURIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mogu da budem zadovoljan sa pobedom i sa učinkom konkretno Filipa Maleševića koji je stvarno dominirao tokom cele utakmice u fazi odbrane i u fazi napada. Što se tiče nas dobro otvorena sezona sa pobedom, idemo dalje utakmicu po utakmicu dok na kraju ne budemo kompletni sa celom ekipom jer većina igrača je priključena seniorskom timu. Ekipi Stara želim puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.
FILIP MALEŠEVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Ostvarili smo dobar rezultat. Veoma brza ekipa, glavno oružje im je kontranapad, uspeli smo to da sprečimo. Imali smo par grešaka u trećoj četvrtini, dopustili smo par otvorenih šuteva, koje su oni iskoristili. Na kraju četvrte četvrtine uspeli smo da to popravimo i privedemo utakmicu kraju
MILE MEDAKOVIĆ KK STAR, Ne mogu ništa da zamerim mojim momcima, dali su sve od sebe. Otvorili smo loše sezonu, loši otvoreni šutevi. Insistirali smo da se šutira što više, neke smo pogađali i tako se vratili u utakmicu. Glavni igrači su ušli u problem sa penalima, pa smo morali da ih štedimo. Čestitam domaćinu na zasluženoj pobedi”
UROŠ ALEKSIĆ IGRAČ KK STAR, Prva utakmica u sezoni je. Očekivali smo tešku i uzbudljivu utakmicu protiv Dinamika. Borili smo se i trudili, sreća nije bila na našoj strani u ovoj utakmici. Sledeće sedmice igramo kod kuće, nadamo se da će sve biti kako treba.

More in Aktuelno