Aktuelno

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 82:62

RODA JLS, Dynamic Vip Pay – Sloga, 82:62

DUŠAN PETROVIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Mi smo utakmicu počeli jako loše, pre svega jako slabo u odbrani bez ikakve agresivnosti i pritiska pogotovu nad njihovim 2 igrača za koje smo znali da su najbolji, pustili smo ih da lako dođu u poziciju da daju koš. Prva četvrtina je završena sa minimalnom prednošću od pola koša, posle toga smo uagresivili odbranu počeli da igramo neku našu igru koju smo dogovorili i rezultat onda nije izostao. Izdominirali smo u skoku što je bilo jako bitno i doveli ovu utakmicu u sigurne vode.
MVP STEFAN STEFANOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC, Danas smo igrali i borili smo se dali sve od sebe. Uspeli smo da nadmašimo protivnika ali to nije bilo to mogli smo mnogo bolje da odigramo. Čestitao bih protivniku na fer i korektnoj igri i želim im puno sreće u narednom periodu.
ZORAN PETROVIĆ TRENER KK SLOGA, Čestitao bih Dinamiku na više nego zasluženoj pobedi. Ono što smo očekivali od njih, ta agresivna igra na prednjoj liniji pre svega, ispostavilo se da je bila kobna. Nismo se snašli činjenica je da mi bez našeg najboljeg igrača na mestu plejmejkera nismo tim koji je do sada igrao te utakmice i pobeđivao protivnike koji su možda i jači od nas.
BOGDAN SAVIĆ IGRAČ KK SLOGA, Čestitao bih ekipi Dinamika na pobedi i na fer i korektnoj borbi.

More in Aktuelno