Aktuelno

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 80:61

RODA JLS, Dynamic VIP PAY – Sloboda, 80:61

MILAN JOSIĆ TRENER KK DYNAMIC VIP PAY, Značajna pobeda za nas. Ostaje nam još jedna utakmica da popravimo mesto na tabeli i da se pripremimo za završni turnir.
VANJA VOJINOVIĆ IGRAČ KK DYNAMIC VIP PAY, Prije svega želim da čestitam ekipi iz Užica na fer i korektnoj borbi, bili smo u kompletnom sastavu, igrali smo bolju košarku imali smo više skokova u napadu i odbrani.
ČEDOMIR MATIĆ IGRAČ KK SLOBODA, Čestitke ekipi Dinamika na zasluženoj pobedi, ušli su agresivnije od nas u ovaj meč pretrčali su nas, naskočili i zasluženo pobedili. Spremamo se za završni turnir.
VLADIMIR MARIĆ TRENER KK SLOBODA, Došli smo sa idejom da ostavimo što bolji utisak i da se protiv favorizovane ekipe borimo za što bolju igru. Mislim da smo u jednom delu utakmice odgovorili na pravi način međutim mislim da je nedostatak pojedinih igrača u našoj rotaciji i pre svega organizaciji napada dosta uticao na to da rezultat ode u korist Dinamika. Svakako je Dinamik jako kvalitetna ekipa i jako zahtevna za igrati protiv njih tako da u svakom slučaju čestitke njima na borbenosti, na zasluženoj pobedi i želim im sreću na završnom turniru.

More in Aktuelno